Pixel Creative Studio – Sopron

Nyomtatási feladat beküldése vagy árajánlat igénylése

Amennyiben nyomtatási feladatot szeretne beküldeni, vagy árajánlatot igényel, a lehető legtöbb információ megadása elősegíti a folyamat hatékonyságát! Ezekre az adatokra lesz szükségünk:

A leggyakoribb nyomtatási feladatok esetében, mint például névjegykártyák, képeslapok, alap dokumentumok, plakátok, tervrajzok stb., szükségünk lesz a papír súlyára (‘gsm’-ben, vagyis gramm/méterben), a papír típusára (matt, fényes vagy selyem/szatén), arra, hogy színes vagy fekete-fehér nyomtatásról van-e szó, a nyomtatvány méretére (amelynek összhangban kell lennie a képpel) és arra, hogy egy- vagy kétoldalas-e.

Füzetek esetében, a fenti adatokon kívül, közölnie kell velünk a kötés típusát, hogy különböző papírtípust szeretne-e használni a borítón és a tartalomban, valamint, hogy igényel-e ‘utómunka’ opciókat, mint például laminált borító.

Ha segítségre van szüksége a nyomtatással kapcsolatban, kattintson a releváns linkre – Nyomtatási Alapismeretek, Fájl Beállítás vagy Füzet Fájl Beállítás

Vagy ha szeretné részletesebben megvitatni a munkát, lépjen velünk kapcsolatba, és szívesen végigvezetjük Önt a folyamaton!

Rendelés vagy árajánlat...

Adja meg adatait alább, és a lehető leghamarabb válaszolunk.

    Tárgy

    Mi jellemzi legjobban kérését?

    Üzenet

    Kérjük, a lehető legtöbb részletet adja meg.

    Személyes adatok